Crystal Nails
Műköröm alapanyagok (2048)
Műköröm zselé (929)
Átlátszó építő zselék (30) Zselé készletek (3) Fehér építő zselék (16) Francia építő műköröm zselék (2) Körömágyhosszabbító zselék (19) Rózsaszín építő zselék (25) Fedő zselé (11) Fényzselék (19) Színes zselé (783) Zselé készletek (15)
Porcelán (423) Gel lac (695)
Műköröm kellékek, eszközök (615) Kéz- és lábápolás (141) Körömdíszítés (338) Körömdíszek (936) Gépek, berendezések (79) Előkészítő és segéd-folyadékok (22) Ajándékutalvány (13) LadyLash (2) Műszempilla (1)
Luxlash Horizont Nails Brillbird
Műköröm alapanyagok (1234)
Műköröm zselé (481) Porcelán (184) Gel lac (569)
Műköröm kellékek, eszközök (203) Kéz- és lábápolás (30) Körömdíszítés (167) Körömdíszek (262) Gépek, berendezések (32) Előkészítő és segéd-folyadékok (20) LadyLash (1) Ecsetes leoldható zselék (3) Műszempilla (1)
Moonbasa LadyLash IBD EzFlow Goldlashes
Megrendelés és termékkel kapcsolatos kérdések
+36305512923
info@dunaparknails.hu
facebook
flickr
pinterest
pinterest
KOSÁR
A kosár üres
Legkedveltebb termékek
Újdonságok

Köszöntjük webáruházunkban!

Professzionális műköröm

alapanyagok egy helyen!

2022 újdonságai!

                     


Crystal Nails, IBD, Ezflow, Gena, Brillbird, Luxlash, Ladylash világmárkák teljes választékát, valamint más, szintén megbízható cégek termékeit kínáljuk Önöknek! Ezen kívül a körömdíszítéshez szükséges dekorációs anyagok gazdag választékával találkozhat üzletünkben és webáruházunkban!

Folyamatos akciókkal, bővülő választékkal várjuk kedves régi és új vásárlóinkat!

 

MOONBASA LAKKZSELÉK!!!

A műkörmösök művészete

Minden magára valamit adó nő szereti, ha szép, sokan, pénzüket sem féltve üldözik a szépséget, ruhák, kiegészítők, frizura, és smink tekintetében, csak minél látványosabb, divatosabb, egyedibb és összeszedettebb legyen az összkép. Természetesen a kezek is nagyon fontos részét képezik a kinézetnek, hiszen sokan az emberek kezét, és körmeinek állapotát veszik először szemügyre, az árulkodik többnyire az igényességről.

Sok nő választja mostanában a profi körömápolást, ezért is készített műkörmöt. A különböző egyéni minták és kidolgozások általában úgy készülnek, hogy a személy stílusához és életviteléhez igazodjon, mindezt különböző gél lakkokkal és mintákkal elkészítve.

Nálunk bizonyítottan professzionális és minőségi alapanyagokat talál, legyen szüksége fedőlakkokra, akár gél lakkokra, csillámokra, zselékre, körömápolókra, reszelőkre, ékszerecsetekre, csipeszekre, sablonokra, tartókra, szikékre, vagy bármilyen műköröm alapanyagra, forduljon hozzánk bizalommal!

Tekintse meg aktuális katalógusunkat is!

Bármi kérdése van, kérem keressen minket elérhetőségeinken!


Egy kis segítség a műköröm választáshoz

A műkörömépítés napjainkban igen nagy népszerűségnek örvend a hölgyek körében, hiszen hosszantartó megoldást nyújt, és a lehetőségeknek szinte csak a fantázia szabhat határt.

Négyféle műköröm típust különböztetünk meg elkészítési mód szerint. Tip zselé, épített zselé, tip porcelán, illetve épített porcelán. Alapvetően bármelyiket is válasszuk, a körömminőségünk dönti el, hogy melyik műköröm csodával leszünk gazdagabbak.

A gél lakkozás menete

A műköröm virágkorát éli, számos stílus és szín közül válogathatnak az érdeklődők. Ha a gél lakkozást választja, hosszantartó, ápolt körmei lesznek, akár 3-4 hétig is tartós maradhat.

A gél lakkozás előkészületei a körmön: A gél lakk felvitele előtt távolítsa el a maradék körömlakkot. A bőrfelesleget szintén el kell távolítani, mert a gél leválását eredményezheti. Ezután következik a körmök mattítása a gél tartóssága érdekében, majd a körmök formázása. A következő lépésként megtörténik a tapadáselősegítő folyadék felvitele a körmökre.

A gél lakk felvitele a körmökre:

  1. 1. réteg gél lakk felvitele a körmökre (egyik kéz)
  2.  A körmök UV fény alatti lámpázása. Időtartama attól függ, hogy milyen erősségű a lámpa.
  3. 2. réteg gél lakk felvitele a körmökre - lakk színének visszanyerése
  4. UV fény alatt lámpázás
  5. A másik kézen ugyanezeket a műveleteket el kell végezni ilyen sorrendben.
  6. Fényzselé felvitele a körmökre.
  7.  5 percig szintén UV lámpa alá kell helyezni.
  8. Fertőtlenítő folyadékkal át kell törölgetni a körmöket, majd ápoló olajjal bemasszírozni a körömágyat.

Tekintse meg műköröm webáruházunk széles kínálatát, és bátran keressen minket kérdéseivel!

Webáruházunkban minden típusú műkörömhöz találhat alapanyagokat és kellékeket, a lehető legjobb áron! Nézzen körül termékeink között, és rendeljen még ma!

műköröm választás

© 2024 Dunapark Nails

Tel.: +36 30 551 2923 | Email: info@dunaparknails.hu | Cím: 1136 Budapest, Hegedűs Gy. u. 36. | Webáruház:
Impresszum és Tárhely Szolgáltató