Crystal Nails
Műköröm alapanyagok (2048)
Műköröm zselé (929)
Átlátszó építő zselék (30) Zselé készletek (3) Fehér építő zselék (16) Francia építő műköröm zselék (2) Körömágyhosszabbító zselék (19) Rózsaszín építő zselék (25) Fedő zselé (11) Fényzselék (19) Színes zselé (783) Zselé készletek (15)
Porcelán (423) Gel lac (695)
Műköröm kellékek, eszközök (615) Kéz- és lábápolás (141) Körömdíszítés (338) Körömdíszek (936) Gépek, berendezések (79) Előkészítő és segéd-folyadékok (22) Ajándékutalvány (13) LadyLash (2) Műszempilla (1)
Luxlash Horizont Nails Brillbird
Műköröm alapanyagok (1234)
Műköröm zselé (481) Porcelán (184) Gel lac (569)
Műköröm kellékek, eszközök (203) Kéz- és lábápolás (30) Körömdíszítés (167) Körömdíszek (262) Gépek, berendezések (32) Előkészítő és segéd-folyadékok (20) LadyLash (1) Ecsetes leoldható zselék (3) Műszempilla (1)
Moonbasa LadyLash IBD EzFlow Goldlashes
Megrendelés és termékkel kapcsolatos kérdések
+36305512923
info@dunaparknails.hu
facebook
flickr
pinterest
pinterest
KOSÁR
A kosár üres
Legkedveltebb termékek
Újdonságok

ÁSZF

Általános szerződési feltételek

 

Általános tudnivalók:

A megrendelések feladása a Dunapark Nails webáruházában kizárólag elektronikus úton lehetséges, interneten keresztül a wwww.dunaparknails.hu webcímen. Telefonon, e-mailben, levélben leadott rendeléseket nem áll módunkban elfogadni a félreértések elkerülése végett!

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk, mivel a beszerzés függvényében, áraink változhatnak!
Webáruházunk használatának egyetlen feltétele, a regisztrációs folyamat során hiánytalanul kitöltött űrlap.

Ezt követően bármikor beléphet webáruházunkba a regisztráció során megadott e-mail címével és jelszavával.

Webáruházunkban minimum rendelés értéke: bruttó 10.000 Ft /SZÁLLÍTÁSI DÍJ NÉLKÜL!/


Miután befejezte rendelését, néhány percen belül kapni fog egy e-mailt a webáruházunktól, melyben ellenőrizheti a leadott rendelését.Ha esetleg nem kapna visszaigazolást 2 munkanapon belül, kérjük keressen minket telefonon, vagy e-mailben.
Amennyiben az áru a megrendelés leadásakor nincs raktáron, munkatársunk kapcsolatba lép a megrendelővel, és egyezteti a szállítás lehetséges legkorábbi időpontját.
Ön megrendelése elküldése előtt pontosan látja a termékek után fizetendő összes költséget, tehát a megrendelése végösszege mindent tartalmaz, Önnek ezt az összeget kell majd csomagja átvételekor kifizetnie.

Lehetőség van az áru személyes átvételére is budapesti szaküzletünkben:

Cím: 1132 Budapest, Csanády u. 15-17.

Nyitvatartás: Hétfőtől - Péntekig: 8:30 - 18:30-ig!

Telefonszám: +36 30 551-2923

 

Az alábbi dokumentum a Horizont Nails Kft. által üzemeltetett http://www.dunaparknails.hu/ internetes áruházban történő vásárlás jogi feltételeit tartalmazza. Ön megrendelésének jóváhagyásával a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) Kormányrendelet értelmében a feltételeket elfogadja, a visszaigazolás után a szerződés hatályba lép, ezért kérjük, rendelésének véglegesítése előtt olvassa el jelen Általános Szerződési Feltételeket (továbbiakban ÁSZF).

 

1. Céginformációk

Szolgáltató neve: Horizont Nails Kft.

Székhely: 1151 Budapest, Károlyi S. út 70.

Telefonszám: +36(30)551-2923

E-mail cím: info@dunaparknails.hu

Cégjegyzékszám: 01-09-995995

Adószám:24215370-2-42

Bankszámla szám: OTP  11716008-20199566

 

2. Megrendelő

A kitöltött, elektronikusan jóváhagyott és elküldött megrendelőlapon szereplő előzetesen regisztrált személy, aki a megrendelés teljesítésével cégünket bízza meg. A regisztrációval Ön kijelenti, hogy cselekvőképes és rendelés megtételére jogosult személy.

 

3. Adatvédelem és on-line vásárlásokra vonatkozó jogszabályok

A megrendelés és vásárlás során az Ön által megadott adatokat webáruházunk kizárólag a szerződés létrehozása, tartalmának meghatározása, módosítása, teljesítésének figyelemmel kísérése, az abból származó díjak számlázása, valamint az azzal kapcsolatos követelések érvényesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, szükség esetén kapcsolatfelvétel céljából kezelheti. Adatait az Ön hozzájárulása nélkül harmadik fél részére nem adjuk ki. Adatai kezelésekor az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 13/A.§-ban foglaltak szerint (amely részletei megtalálhatóak a következő elérhetőségen: http://www.complex.hu/kzldat/t0100108.htm/t0100108_0.htm), valamint a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el. Ezen felül, természetesen az internetes vásárlásokra is vonatkoznak a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény és a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvények rendelkezései.

Adatvédelmi politikánk:

A rendelés során kizárólag azokat az adatokat kérjük Öntől, melyekre a visszaigazoláshoz, szállításhoz a számla kiállításához feltétlen szükségünk van. Személyes adatait bizalmasan kezeljük, azokat harmadik fél rendelkezésére nem bocsátjuk, ez alól kivételt képeznek a termék kiszállítása érdekében a szállítást bonyolító cégnek adott adatok, mely azonban az Ön személyes adatait semmilyen formában nem őrizheti meg. Adatainak kezelésekor mindenben az Adatvédelmi Törvény előírásainak megfelelően járunk el. A Horizont Nails Kft. fenntart minden, a weboldal bármely részének, bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A weboldalhoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Előzetes írásos hozzájárulásunk nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek feldolgozása, értékesítése, kereskedelmi célból adatbázisban történő tárolása illetve forgalomba hozatala. A Horizont Nails Kft. jogosult a weboldal bármely részének illegális felhasználásából, számára eredő károknak, a jogosulatlan felhasználó általi megtérítésére. Bár minden tőlünk telhetőt megteszünk, nem garantáljuk az oldal vagy annak elérését biztosító szerver vírusmentességét az oldal használata az igénybe vevő saját felelősségére történik. Pontos és hiteles információk közlésére törekszünk, de a tájékoztatás el nem olvasásából eredő, illetve elírásból, technikai problémákból eredő esetleges károkért felelősséget nem vállalunk.

 

4. A szerződés tárgya

A www.dunaparknails.hu webáruházban található termékek közül a megrendelt termékek. Az internetes áruházunkban megrendelhető árukat termékkategóriák szerint találja meg. A webáruházban szereplő árak forintban értendőek, bruttó árak, és tartalmazzák a mindenkori ÁFA összegét.

Kérjük, hogy a megrendelés előtt tanulmányozza a termék felhasználására vonatkozó leírásokat, információkat, esetleges korlátozásokat. Ha a vásárlással kapcsolatosan kérdése van, kérjük keressen bennünket e-mailen vagy telefonon.

 

5. A megrendelés menete

A megrendelés előtt regisztráció szükséges, ahol a Megrendelőnek meg kell adnia a vásárlás lebonyolításához szükséges adatait, számlázási, ill. szállítási címet.

A kiválasztott termékek egyszerűen "Kosár"-ba gyűjtve megrendelhetők, a felkínált lépések szerint:

1. Bejelentkezés

2. Kosár tartalmának ellenőrzése, módosítása a jobb felső "KOSÁR" feliratra kattintva lehetséges.

3. A “Tovább” gomb megnyomásával véglegesítheti a megvásárolandó termékek listáját és mennyiségét. Felhívjuk figyelmét, hogy ezután még a pénztárnál is ellenőrizheti a kosár tartalmát és módosíthatja is azt (mennyiséget átírva, majd a lent található kosár frissítés ikonra kattintva módosíthatja, illetve a darabszám mellett a "törlésre" kattintva törölheti is a terméket!)

4. Számlázási adatok megadása (korábban regisztrált adatokat frissítheti is az adatok módosításával)

5. Szállítási adatok megadása (kiválaszthatja, módosíthatja, vagy megadhatja új szállítási címét)

KÉRJÜK, HOGY PONTOS, VALÓS SZÁLLÍTÁSI CÍMET ADJON MEG!
Irányítószám, város, utca, házszám, lépcsőház, emelet, ajtó, napközben elérhető telefonszám.
Kérjük, tüntesse fel nevét a postaládáján és a kapucsengőjén!
Amennyiben a futár nem találta a megadott címen a címzettet, abban az esetben másnap ismét megkísérli a kiszállítást,vagy újabb időpontot egyeztet, viszont, ha ekkor sem tudja kézbesíti a csomagot, akkor 5 nap depoban tárolás után visszaküldi a feladónak.

Amennyiben hiányos a regisztrációja, eleve hamis adatokat közöl, (pl. hibás e-mailt, szállítási címet, vagy nem elérhető telefonszámot ad meg) a Dunapark Nails webáruház a szerződéstől minden visszajelzés nélkül visszaléphet, a hamis regisztrációt és rendelést azonnal törli!

Ön az adatainál több címet is megadhat, de megrendeléskor ki kell választania a SZÁLLÍTÁSI CÍMET.
Természetesen lehetőség van eltérő kézbesítési és számlázási cím megadására is, ha Ön más címre rendelte a csomagját, mint amilyen számlázási címet szeretne a számláján. Ebben az esetben a számlát a SZÁMLÁZÁSI CÍMRE állítjuk ki, a csomagot pedig a SZÁLLÍTÁSI CÍMRE postázzuk.

Amennyiben azt az opciót választják, hogy üzletünkben szeretnék átvenni a megrendelt termékeket, úgy kérjük 7 napon belül fáradjanak be a csomagjukért, mert ezen időn felül nem áll módunkban tárolni a csomagokat és 7 napon túl az át nem vett rendeléseket töröljük!
Rendelést csak pontosan, részletesen (név, lakcím, telelefonszám, stb.) kitöltött regisztáció után fogadunk el!

Ha valamelyik terméket nem találja, akkor kérjük a "MEGJEGYZÉS" rovatba jelezzék!
A webáruházban található termékek nem feltétlenül vannak mindig raktáron, mivel gyorsan változik a raktárkészletünk és a választék.
Amennyiben Ön olyan terméket rendel, ami nincs raktáron rövid időn belül megkeressük Önt e-mailben, vagy telefonon és tájékoztatjuk a lehetséges alternatívákkal kapcsolatban. Ilyenkor Ön dönti el, hogy vár a termékre, vagy elfogadja a munkatársunk által ajánlott helyettesítő cikket.
Természetesen arra is van lehetősége, hogy lemondja a rendelését, amennyiben ilyen döntést hoz.
Ez még nem jelenti a rendelés kötelező teljes elfogadását, mert a Dunapark Nails webáruház jogosult a részleges, késleltetett szállításra amennyiben egy áru nem áll a készleten rendelkezésre.
A felhasználó ezt minden előzetes megállapodás nélkül is köteles elfogadni!
Ajánlataink kötelezettség nélküliek, de az áru megrendelésével a vevő kötelező érvénnyel nyilatkozza, hogy az árut megvásárolja, így azt átveszi!

Tájékoztatási kötelezettség:

A vásárló köteles rendeléskor (regisztrációnál) valós adatokat megadni!
Bármely adat hiányos, vagy valótlan, akkor a rendelést töröljük!
Ha a vásárló adatai (neve, címe, e-mail címe, telefonszáma stb.) megváltoznak, köteles a változást kitölteni azt a webáruházon belül a személyes beállításoknál!
Ha a vásárló elmulasztja a tájékoztatást vagy eleve hamis adatokat közöl, (pl. hibás e-mailt szállítási címet, vagy nem elérhető telefonszámot ad meg) a Dunapark Nails webáruház a szerződéstől minden visszajelzés nélkül visszaléphet!

6. Adat, cím ellenőrzés és Általános Szerződési Feltételek elfogadása

7. Megrendelés a "Mentés" gomb megnyomásával (csak és kizárólag az Általános Szerződési Feltételek elfogadásával lehetséges rendelést  jóváhagyni!)

8. Visszaigazoló email a megrendelésről. Megrendelését tehát az adatok értelemszerű kitöltése után a "Mentés" gombra kattintva küldheti el. Megrendelését online áruházi rendszer  automatikusan visszaigazolja. Abban az esetben, ha 24 órán belül nem kapja meg visszaigazoló e-mailünket, kérjük ellenőrizze levelezőprogramja levélszemét vagy “spam” mappáját! Abban az esetben, ha ott sem találja, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben! A megrendelt termékeket, általában 1-2 munkanapon belül szállítjuk. Átmeneti készlethiány esetén, megrendelését követően telefonon felvesszük Önnel a kapcsolatot további egyeztetés céljából.

6. A fizetés módja

Többféle  fizetési módra van lehetőség:

 - Budapest területén ingyenes kiszállítás, készpénz fizetéssel

 - Személyes átvétel üzletünkben - ingyenes -

 - Kiszállítás utánvéttel, készpénz fizetéssel

 - Kiszállítás előre utalással

10.000 Ft-ig (szállítási díj nélkül), a szállítási költség egységesen az egész ország területén 1.200 FT utánvétes rendelés esetén!

Kivéve Budapest területén ingyenes a kiszállítás!

10.000 Ft-ig (szállítási díj nélkül) a szállítási költség egységesen az egész ország területén 800 Ft előre utalás esetén!

15.000 Ft feletti rendelés esetén (szállítási díj nélkül) , a kiszállítás ingyenes!

 

7. Garancia, jótállás, szavatosság:

Reklamáció csak számla és garanciajegy ellenében lehetséges!


A garanciajegyen feltüntetettek mellett a mindenkori törvényi előírások érvényesek.
Más termékekkel való kombinálás, helytelen használat vagy tárolás garanciát kizáró körülmény.
Vevő nyilatkozik, hogy a termékek tulajdonságait, tárolási-, felhasználási- és biztonsági előírásait valamint azok garanciális feltételeit ismeri, és tudomásul veszi, tudja a garancia azon korlátozását, hogy az áruk cseréjére csak alaposan és ésszerűen megindokolt minőségi kifogás okán kerülhet sor a 1132 Budapest, Csanády u. 15-17. szám alatti szaküzletbe.
A cserélendő terméknek érintetlennek, épnek, sérülésmentesnek és tisztának kell lennie!

Kozmetikai termékeket, műköröm alapanyagokat és hozzátartozó segédanyagokat higéniai előírás és szempont miatt nem áll módunkban visszavenni!

Műszaki készülékeket csak sérülésmentesen, tartozékaival együtt, hiánytalanul, eredeti dobozában tudunk visszavenni a kézhezvételtől számított 8 napon belül.
Használatba vett készülékeket nem tudunk visszavenni! (A készülék egyszeri kipróbálása nem minősül rendszeres használatnak!)

A visszaküldés összes költségei minden esetben a Vevőt terhelik!

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a következő jogszabályok vonatkoznak:

151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet,
49/2003. (VII.30.) GKM rendelet,
72/2005. (IV. 21.) Korm. rendelet

Fontos!
Kérjük, a termék jótállási jegyét feltétlenül őrizze meg, ennek hiányában a szervizek nem vállalják a garanciális javítást!
Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keresse meg:
VEVŐSZOLGÁLATUNKAT:

Telefonon: 06/30/551-2923 vagy az info@dunaparknails.hu címen.

 

8. Elállási jog:

 

 

 

 

© 2023 Dunapark Nails

Tel.: +36 30 551 2923 | Email: info@dunaparknails.hu | Cím: 1136 Budapest, Hegedűs Gy. u. 36. | Webáruház:
Impresszum és Tárhely Szolgáltató